Purhab szigetelés Miklóstelep, lapostető szigetelés purhabbal Miklóstelep, pur szigetelés Miklóstelep, tetőszigetelés purhabbal Miklóstelep, födém szigetelés Miklóstelep, tetőtér hőszigetelés Miklóstelep, szórt purhab szigeteléssel Miklóstelep, purhab szigetelés árak Miklóstelep, hullámpala szigetelés purhabbal Miklóstelep, palatető szigetelés szórt purhabbal Miklóstelep

Purhab szigetelés Miklóstelep

A folyamatosan növekvő fűtési és hűtési díjak a szakembereket a hőszigetelési rendszerek tökéletesítése felé orientálja. Hosszú tökéletesítés után így jutottak el a purhab szigetelésig. Előrelépést jelent a ma használatos eljárásokhoz képest a szórt purhab abban, hogy bárhol könnyedén és nagy hatásfokkal szigetel.

Födém, fal, pince, lapostető, padlás, lábazat, ipari, mezőgazdasági, terménytárolók és állattepek szigetelésénél is használható. A szigetelőréteg rés-, ill. hézagmentesen hordható fel és a gyors megszilárdulás után a PUR-réteg felveszi a szigetelendő objektum alakját.

Szórt purhab szigeteléssel készítjük el a hő és vízszigetelését egyszerre. Lehet az ország bármely területén, akár Miklóstelep településen is. Lehet új vagy régi tetőszigetelés, tetőtér hőszigetelés, padlás szigetelés, födém szigetelés, ólak, istállók szigetelésnél, ipari vagy  gazdasági csarnokok szigetelése, tartályok szigetelése, ipari padlók szigetelése. Egydülálló hőszigetelési hatásfoka miatt 40-50% kevesebb  fűtesi vagy hűtési energiát kell használnia!


A purhab szigetelésről nagy vonalakban

Buktató a purhab szigetelés előkészítésekor
21 év lapostető szigetelés múlttal a hátam mögött kijelenthetem, hogy időjárásnak kitett felületen kontakt tapadó híd képzés nélkül nem szabad víz-hőszigetelést készíteni. Azért mert a púr  szigetelő  gyártója a BASF egyszerű víz, zsír, pormentesítést ír elő a purhab szigetelés előtt, tapasztalatom az, hogy ezzel a technológiával még nem biztosított a púr szigetelés biztonságos tapadása a felülethez. Mivel a födém szerkezet különböző erőtani elmozdulásra kényszerül,(hidegre összehúzódik, melegre kitágul, terhelésre kihajlik, csavarodik, diletációk mentén elmozdúlhat ) Ahhoz, hogy ilyen igénybevételekkel a purhab szigetelés együtt tudjon mozogni hosszú távon arra van szükség, hogy a lapostetőn keletkező szennyeződéseket el kell távolítani pl: (elavasodott tönkrement szigetelő lemezek, nem kívánt kavicsréteg, por, moha, alga, növényi származékok, építési törmelékek).

Hová vezet ha belépünk ebbe a hibába?
A szerves anyagokra jellemző, hogy zárt közegben a bomlási folyamatuk során gáz képződik (rothadás, korhadás). Ez a folyamat meggátolja, hogy a purhab szigetelés kellő biztonsággal tapadjon az új vagy régi tetőszigetelés, födémszigetelés felületéhez. Ezért mi azt javasoljuk, a felület előkészítés során lapostetőre, födémre tapadó hidat kell készíteni! függően a felület állapotától bitumenes szigetelő alátétlemez javasolt. Új felület esetén kenhető tapadó hidat kell felhordani a felületre. A purhab szigetelés elkészítése során alapvető hibák mindig abból adódnak, hogy nem veszik figyelembe lapostető szerkezetének igénybe vételét időjárás szélsőséges hatásait, az anyagok tulajdonságait , és az anyagok összeépíthetőségeit. Ez rövidtávon oda vezethet, hogy a nem megfelelő purhab szigetelés  elválik a kezeletlen felületről. Ugyan egyben marad a homogén (varratmentes) felület, de a lapostető szerkezetén található felépítmények: ( kémények, tetőkibúvók, villámhárítók, antennák) mellet káros repedések keletkezhetnek ami biztos a csapadék víz bejutása a födém szerkezetébe.

Mit javasol egy profi purszigetelő szakember?
A tetőszigetelés elkészítése előtt ajánlott (szerintünk célszerű) minden lapostető felületén található meghibásodott sérült elemek, épületrészek teljeskörű cseréje. Az attika fal vagy más szóval térdfalon meglévő horganylemezek, bádoglemezek cseréje. A púr szigetelés és a felépítmények találkozási vonalában viharléc (víz orrléc) elhelyezése célszerű. A teljesen előkészített lapostető minden nem szórt purhab szigetelés felületeit ( maszkolni ) takarni szükséges. Ahhoz, hogy purhab szigetelést fel lehessen szórni legalább 15°C légköri hőmérséklet szükséges ahhoz , hogy a födém felületén párakicsapódás ne jöjjön létre a felvitt szórt purhab szigetelés 50-60°C meleg, emiatt a födém szerkezetén lévő pára azonnal kicsapódik és nyomást fejt ki a negatív oldalon, ez elválasztja az anyagokat egymástól, később a szigetelés megemelkedik, elválik.
Szabad mozgása miatt levegőpára képződik a púr szigetelés alá. Ugyan a purhab páradiffúziós (páraáteresztő képesség) de a rapid gyorsaságú páraterhelésre nem tervezett ezért megemelkedik, felhólyagosodik kialakul a légzsák  vagy vízzsák. Ez sajnos már utólag nem javítható! A szórt purhab szigetelés lapostetőn, födém szerkezeten 3 az 1-ben hatást képes kifejteni. -vízszigetel,- hőszigetel, hangszigetel.  Vízszigetelő képességét már 1cm rétegben is kifejti mert térhálósodó képessége alapján olyan zárt membrán felületet hoz létre ami alkalmas minden fajta légköri csapadék védelmére. Hőszigetelő képességét csak 3cm rétegvastagságban kezdi már kifejteni mivel a K értékben meghatározza ,hogy az anyag egy adott vastagságban 1m²-ren  egységnyi idő alatt átáramló hőmennyisége milyen értékű lesz w/m2= K értékben. Itt fordított arányosság érvényesül.

Minél kisebb a nulla érték mögötti szám annál jobb lesz a purhab szigetelés hőmegtertó képessége. Általánosan javasolt a 5cm lapostetőre, födém felületein. A  szórt purhab szigetelés önmagában nem képes kültéren  UV (ultraibolya ) védelemre. Ezért felület védelemről gondoskodni kell. Több lehetőség közül lehet választani.

ISO PANT tetőbevonat:
-Mi cégünk évek óta már a jól bevált ISO PAINT felületvédő tetőbevonatot alkalmazzuk pl:(magas tető, ferdetető, palatető, cseréptető, lapostető) felületeken. Elsődleges cél volt, hogy figyelembe vettük azokat a szempontokat amelyek biztosítják a purhab szigetelés védelmét. Az ISO PAINT felületvédő tetőbevonat elsősorban nem járható felületre ajánlott míg a POLIUREA  minden felületre alkalmazható és járható.

-POLIUREA bevonat (non plus ultra)
Extrémen torzuló képessége miatt nagy terhelést igénylő felületek védelmét biztosítja, mivel ütésre, központi terhelésre, medencék vízszigetelésére, ipari padlókra, szerelőműhelyekben, raktárépületekben, szennyvíz tárolók, tartályok, felület képzésére alkalmas. A poliurea bevonat magasabb ár fekvésű  kül és beltéri bevonat  de már 1-2m² vastagság is képes maximális igényt kielégíteni. Elsősorban olyan ügyfeleinknek javasoljuk, aki egy életre szóló végleges megoldást keres.  

Megjegyzés:
Véleményem szerint nem az lesz a jó purhab szigetelő mester aki, megtanulta felszórni az anyagot a felületre, hanem az lesz a jó szakember aki érti és tudja, hogy MIT, MIVEL, HOGYAN kell elkészíteni.

Mi olyan nagyteljesítményű  Graco E-30i, Graco EXP-2i integrált reaktorokkal rendelkezünk ami önálló erőforrással rendelkezik és a megrendelők energia költségeit nem növeli! Ez óriási előny mert függetlenek vagyunk a nagyteljesítményű ipari áram felvétel 400V/ 3x35A  gépszükséglete miatt.

A szórt purhab szigetelés szolgáltatásunk gyors, megbízható. Precíz munkánkban bízhat minden egyes ügyfelünk. Kérjen Ön is tételes árajánlatot purhab szigetelésre!

Purhab szigetelés ár:

- 1 cm: 700-1600 Ft-ig/m² (vízszigetelő hatás már 1cm-től, hőszigetelő képessége pedig 1cm-ként növekszik mert fontos "K" érték a hőmegtartás érdekében)

Az áraink nettó árak,  nem tartalmazzák a 27%-os ÁFA-t!

Az árak minimum 120m²-es felületre vonatkoznak. Az ajánlat tartalmazza az anyagárat, a munkadíjat, a felvonulás s az anyagmozgatás összes költségét, de függ a felületminőségétől, előkészítésétől, hozzáférhetőségétől. Nem tartalmazza az állványozást és az egyéb előkészítő munkálatokat, ha azok szükségesek.

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ÉS
VISSZAHÍVJUK ÖNT!

Úgy érzi, hogy a problemája már nem tűr halasztást hívjon telefonon,  vagy töltse ki az ingyenes árajánlatküldőt és VISSZAHÍVM ÖNT!


Google térkép Miklóstelep


J.K.I. Mentor Kft


Kiválasztott település:
Miklóstelep


Az Ön kapcsolattartója:
Lakatos József

Telefonszáma:
06-70/709 2200

Nyitvatartás:
H-CS 9.00-17.00
P 9.00-15.00